Overzicht events

16e Internationaal Congres Fire Safety & Science

(Inter)nationale experts presenteren de laatste resultaten, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheidsonderzoek, Fire Safety Engineering en innovatieve brandbestrijding.

EvenementBrandweerzorg05 juni 2024
16th International Congress Fire Safety & Science

(Inter)national experts present the latest developments, results and insights of recent reseach in the field of Fire Safety Engineering and innovative fire fighting.

EvenementBrandweerzorg06 juni 2024
Landelijk congres Risicogericht samenwerken binnen de veiligheidsregio’s

Dit congres is de afsluiting van het Programma Risicogerichtheid. We blikken terug op de behaalde resultaten, laten zien wat de ervaringen met risicogericht werken zijn in de regio’s én we nemen u mee in hoe we de doorontwikkeling in de komende jaren voor ons zien.

Evenement11 juni 2024
Vastgoed Seminar 2024

(Ver)bouwen aan de toekomst. Dat is het thema van het Vastgoed Seminar 2024. Het seminar wordt georganiseerd door Faciliteit Landelijke Inkoop Brandweer Nederland (FLIB) in samenwerking met de Vakgroep Facilitair.

Evenement13 juni 2024
IV-event 2024: Grenzeloos samenwerken, de verbindende kracht van informatie in de veiligheidsketen

Grenzen zijn overal: tussen disciplines, processen, domeinen, regio’s en landen. We verkennen de grenzen van technologische ontwikkelingen, zoals AI en van ethische vraagstukken. Cyberincidenten trekken zich juist niets aan van grenzen. En tegen welke grenzen lopen we aan als het gaat om vaardigheden en verantwoordelijkheden? Op het jaarlijkse event Informatievoorziening (IV) verbinden we mensen en techniek. Ben jij erbij?

EvenementInformatievoorziening20 juni 2024

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? Het NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.